Sport

2016.07.26. 16:38

Kunics Réka duplázott a Hungarian Openen

Kunics Réka vezérletével mind a két női versenyszámot a nagykanizsai Zemplén SE nyerte a lábtoll-labda Hungarian Openen, amelyre tíz országból, köztük Kínából és Indiából is érkeztek résztvevők.

Kühne László

Összesen kettőszáznál is többen vettek részt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszászon megrendezett viadalon, mely Európa egyik legrangosabb tornájának számít.

A Hungarian Open női döntőjében a Zemplén SE centercsapata a sanghaji Fengjing High School együttesével mérkőzött meg, és az összecsapás Kunics Rékáék kétjátszmás győzelmével végződött. A dobogó harmadik fokán a kanizsai és újszászi játékosokból verbuvált „old star" négyes végzett.

Kunics Réka vezérletével remekül szerepelt a Zemplén SE
Fotó: ZSE

A férfi csapatok versenyében a dobogó 3. fokára meglepetésre a ZKSE második számú legénysége került fel, Farkas Balázs irányításával.

Egyéni kategóriában a nőknél a legjobb négy közé nem kerültek be ázsiai játékosok, csupa fiatal magyar tehetség harcolt az érmekért. A női döntőben a kanizsai Kunics Réka a tavalyi bajnokot győzte le, így duplázni tudott a nemzetközi tornán.

Lábtoll-labda Hungarian Open, zalai eredmények. Női csapat (22 résztvevő): 1. dr. Farkas Martina, Kunics Réka, Morvai Noémi, Vlasics Dalma (Zemplén SE), ...3. Kapás Ágnes, Prukker-Gozdán Ágota, Varga Adrienn, Végh Dóra (ZSE, Újszászi VVSE), ...8. Mile Alexandra, Pál Dorina, Sillinger Zsanett, Udvari Boglárka (Cserszegtomaji SK). Női egyéni (72): 1. Kunics Réka. Férfi csapat (39): 3. Baranyai Benett, Farkas Balázs, Horváth Gergő (ZSE), ...7. Huszár Emil, Lukács Benedek, Lukács Márton, Takács Endre (ZSE). Férfi egyéni (94): 6. Farkas Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!