Sport

2016.12.22. 17:55

Kupagyőztes a Winners Viktória

Zalakaros - Huszonnégy csapat részvételével rendezték meg a közelmúltban a kétnapos Hervis Kupa Zalakaros teremlabdarúgó-torna küzdelmeit a fürdőváros általános iskolájának tornatermében.

Kühne László

A résztvevő csapatok ezúttal is a megyehatárokon belülről érkeztek az erőpróbára, ahol a gárdák csoportmérkőzésekkel kezdtek, majd a középdöntős fázis után következhetett az egyenes kieséses szakasz, már a negyeddöntős összecsapásokkal.

A Hervis Kupa győztese, a Winners Viktória az eredményhirdetés után. A csapat elnevezése magában hordozza a helyezését Fotó: A szerző

Itt, a legjobb nyolc között a Winners Viktória alakulata az Egy Gólt SE legénységét győzte le 2-0-ra, a Délzalai Vízmű 3-1-re nyert a Rozsdás Rákolló ellen, az Arizóna igen magabiztosan, 5-0-s különbséggel múlta felül a Nudlik gárdáját, míg a Favágók- Belezna összecsapás gól nélküli döntetlen eredmény után büntetőkkel az előbbi együttes sikerét hozta.

Az elődöntőben a Winners és a Vízmű összecsapásából 3-1-gyel előbbi egység jött ki győztesen, míg a Favágók meccsen újra az izgalmakon volt a hangsúly: a csapat ezúttal is hetesekkel kerekedett felül és jutott a döntőbe az Arizóna ellenében.

A harmadik helyért ezúttal nem rendeztek találkozót, a fináléban pedig a Winners Viktória 3-1-re győzte le a Favágók csapatát.

Átadtak különdíjakat is. A torna legjobb mezőnyjátékosának Takács Dávidot (Favágók), a legjobb kapusnak Szakmeiszter Ádámot (Winners Viktória) választották, a gólkirály pedig Varga Dávid (Belezna) lett 13 találattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!