Sport

2017.01.20. 16:10

Kupasiker Kaproncán

Nagykanizsa - Húzós hétvégéje volt a Mu-Vill teremfoci csapatának, mely a Kanizsa Kupa mellett tett egy horvát kitérőt, és ráadásul Kaproncán trófeát hozott haza.

Kühne László

- Több hétvégét felölelő tornán vettünk részt abban a csarnokban, ahol korábban a Podravka Koprivnica női kézilabdacsapata is játszott - elevenítette fel Berkes Tibor, a Mu-Vill tagja. - Fantasztikus hangulatú volt a decemberben kezdődött sorozat.

A kanizsai Mu-Vill boldog és büszke alakulata Kaproncán Fotó: a szerző

A Mu-Vill a Tip-Top csapatának néhány tagjával kiegészülve indult neki a nagy múltú kaproncai Téli Ligának. Melynek döntőjére a muvillos csapat a Tip-Top játékosok mellett utóbbi együttes szurkolótáborával is kiegészült. Ezen a találkozón egyébként a kanizsaiak a horvát Pitomaca településről érkezett Disco Bar Tena nevezetű együttest múlták felül, remek teljesítménnyel és 3-1-es végeredménnyel. Hogy aztán következhessen a jól megérdemelt ünneplés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!