Sport

2017.03.23. 19:30

KVSE: hiába győzelem, odalett a felsőház

Nagykanizsa - Hiába győzött biztosan a Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabdacsapata szentendrei riválisával szemben, eldőlt, hogy a dél-zalaiak nem lesznek a felsőház tagjai.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE - Dunakanyar Waterpolo

15-9 (4-1, 4-1, 4-4, 3-3)

Nagykanizsa, 30 néző. Jv.: Veilandics, Lázár.

Kanizsa: Pelle - Kaszper dr. 3, Bakó 1, Szepesi 3, Klie, Kis Zs. 1, Albert 2. Csere: Kéri 3, Cserdi I. 2, Skriba, Molnár D., Virt M., Gulyás dr. Edző: Simonka Ferenc.

Szepesi Bence is jól játszott, mégsem örülnek felhőtlenül Fotó: Szakony Attila

Jól kezdték már az első negyedet is a kanizsaiak, aztán a második játékrészben négy akciógólt szereztek zsinórban, azzal pedig gyakorlatilag el is döntötték a meccset. A harmadik nyolc percben továbbra is eredményesek voltak a vendéglátók, védekezésben viszont kiengedtek, kissé könnyelműen szabálytalankodtak, így sok kiállítást kaptak. A záró felvonásban felváltva estek a gólok, a KVSE-től több játékos kipontozódott, de a győzelem nem forgott veszélyben...

Simonka Ferenc: Bár végig vezettünk és a győzelmünk nem forgott veszélyben, a 18 kiállítás hazai pályán nem elfogadható még egy ilyen sima meccsen sem. Ráadásul a Honvéd II legyőzte a Neptunt, így biztossá vált, hogy nem jutunk a felsőházba.

Jók: Albert, Kaszper, Kéri, Szepesi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!