Sport

2017.08.10. 18:17

Igazi kupahangulatban - Jövő kedden sorsolják a második forduló párosítását

NAGYKANIZSA A labdarúgó Magyar Kupa megyei sorozatában a héten megkezdődtek a küzdelmek Zalában is.

Kühne László

Egyelőre jó néhány, úgymond kiemelt csapat hiányzik a mezőnyből, hiszen az NB III-ból visszacsúszott Hévíz SK, a tavalyi zalai bajnok UFC Nagykanizsa, vagy éppen az ezüstérmes Csács-Nemesapáti SE sem mérkőzött még ezúttal. Ugyanakkor olyan együttesek, mint például a Csesztreg vagy a Szepetnek már pályára léptek, és az erőviszonyoknak megfelelően tovább is jutottak. Gólgazdag találkozókból egyébként nem volt hiány, de dőltek el párharcok büntetőkkel is, több pályán is igazi kupahangulat uralkodott ezúttal.

A csesztregi Magai (balról) támadja a kiskanizsai Szabót - Fotó: KL

A következő kör sorsolását jövő kedden (augusztus 15.) tartják, a zalai MK második fordulójának játéknapja pedig augusztus 23. lesz.

Labdarúgó megyei Magyar Kupa, 1. forduló, eredmények: Bagod-Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót 2-6, Páterdomb-FC Keszthely Lazzarin Café 3-1, Flexibil-Top Zalakomár-Lets Do It Technoroll Teskánd 2-2 (büntetőkkel: 3-1), ZNet-Telekom Becsehely-Szerszámsziget-Zalalövő 2-2 (büntetőkkel: 2-3), Gyenesdiás Kinizsi-Szepetnek 1-2, Femat Csesztreg-Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák 7-2, Semjénháza-Zalagrár Pókaszepetk 4-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!