Igazi kupahangulatban - Jövő kedden sorsolják a második forduló párosítását

2017. augusztus 10., 20:30 szerző: Kühne László fotós: Kühne László
komment
NAGYKANIZSA A labdarúgó Magyar Kupa megyei sorozatában a héten megkezdődtek a küzdelmek Zalában is.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egyelőre jó néhány, úgymond kiemelt csapat hiányzik a mezőnyből, hiszen az NB III-ból visszacsúszott Hévíz SK, a tavalyi zalai bajnok UFC Nagykanizsa, vagy éppen az ezüstérmes Csács-Nemesapáti SE sem mérkőzött még ezúttal. Ugyanakkor olyan együttesek, mint például a Csesztreg vagy a Szepetnek már pályára léptek, és az erőviszonyoknak megfelelően tovább is jutottak. Gólgazdag találkozókból egyébként nem volt hiány, de dőltek el párharcok büntetőkkel is, több pályán is igazi kupahangulat uralkodott ezúttal.

A csesztregi Magai (balról) támadja a kiskanizsai Szabót - Fotó: KL

A következő kör sorsolását jövő kedden (augusztus 15.) tartják, a zalai MK második fordulójának játéknapja pedig augusztus 23. lesz.

Labdarúgó megyei Magyar Kupa, 1. forduló, eredmények: Bagod-Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót 2-6, Páterdomb-FC Keszthely Lazzarin Café 3-1, Flexibil-Top Zalakomár-Lets Do It Technoroll Teskánd 2-2 (büntetőkkel: 3-1), ZNet-Telekom Becsehely-Szerszámsziget-Zalalövő 2-2 (büntetőkkel: 2-3), Gyenesdiás Kinizsi-Szepetnek 1-2, Femat Csesztreg-Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák 7-2, Semjénháza-Zalagrár Pókaszepetk 4-3.

Kühne László

2017. augusztus 10., 20:30 szerző: Kühne László fotós: Kühne László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...