Sport

2017.03.17. 17:11

Labdarúgó NB III: dupla bravúr kellene

Élcsapatokkal találkoznak a hét végén a labdarúgó NB III zalai tagjai: a Hévíz SK szombaton (15.00) az éllovas Győrt fogadja, a Tarr Andráshida pedig ugyanekkor a hatodik Csorna vendége lesz.

Kerkai Attila

A Hévíz SK az éllovas ETO FC Győrt fogadja szombaton, és csak egyben bízhat: egy nagy bravúrban.

– Bravúr nélkül biztosan nem tudunk elmozdulni jelenlegi helyzetünkből – kezdte Szabó Imre, a HSK edzője. – Egy váratlan eredményhez viszont maximális koncentráció, átlag feletti teljesítmény és szerencse is kell, melyekért nagyon sok mindent kell tenni. Tisztában vagyunk ellenfelünk képességeivel, viszont a javuló hozzáállásunk is adhat most reményt.

A Tarr Andráshida Csornára látogat a 23. fordulóban, Dobos Sándor edző szerint nem feltartott kezekkel.

– Remélem, nem olyan balszerencsés mérkőzést játszunk, mint legutóbb, Kaposváron. Az 5-2-es vereség azért nem volt annyira súlyos, mint ahogy tűnik, viszont nem szabad elkövetnünk ugyanazokat a hibákat. Mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el, ami az önbizalom tekintetében is jól jönne – vélekedett Dobos Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!