Sport

2017.04.02. 10:12

Labdarúgó NB III: nulla pontos forduló

Zalaegerszeg – A labdarúgó NB III 25. fordulójában sem tudtak pontot szerezni a zalai csapatok – az Andráshida az éllovas otthonában, a Hévíz itthon, hatpontos mérkőzésen kapott ki.

Varga Andor

Érd–Tarr - Andráshida 2-1 (1-0)

Érd, 200 néző. Jv.: Ducsai.

Andráshida: Horváth M. – Horváth T., Balla, Simonfalvi, Varga – Szabó M., Szegleti, Tóth L., Vittman, Ferencz – Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Melczer, Pintér, illetve Vittman.

Az egyértelmű esélyes hazaiak a 7. percben, a csoport góllövőlistájának élén álló Melczer Vilmos találatával kerültek előnybe, ám az Andráshida nem roppant meg, nyílt sisakos küzdelemre késztette ellenfelét. Mindkét oldalon számos helyzet akadt, melyek közül egyet Vittman az 58. percben gólra váltott, és a hajráig úgy tűnt, ez a gól pontot ér a zalaiaknak. A végzet ezúttal a 86. percben érte el a vendégeket...

Dobos Sándor: „Ez a csapat azért első, mert az ilyen meccseket behúzza. Most már el kell kezdődnie végre a jó szériánknak.”

A Hévíznek (zöldben Szabó) nem volt esélye a Csepel ellen
Fotó: Katona Tibor

 

Hévíz SK–Csepel 0-3 (0-2)

Hévíz, 200 néző. Jv.: Tuczai.

Hévíz: Jánosa – Horváth P., Szabó, Keresztes, Rácz – Fujsz (Horváth M.), Bolla, Szi-Péter, Nedelkó – Polareczki (Szántó), Pálfi. Edző: Szabó Imre.

Gólszerzők: Haraszkó, Somodi, Némerth G.

Magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat, azonban egy komoly védelmi hibát követően már a 6. percben hátrányba került a Hévíz. Öt perccel később egy kiugratást követően újabb gólt szerzett a csepeli együttes, és ettől kezdve kényszerpályán voltak a zalaiak. A 30. percben büntetőhöz jutott a Hévíz (Pálfit buktatták a tizenhatoson belül), Polareczki lövését azonban hárította a vendég kapus. A második játékrészben mindent megpróbált a hazai csapat az egyenlítés érdekében, de a Csepel nagyon szervezetten játszott az egész mérkőzés folyamán és egy újabb védelmi hibát követően bebiztosította a győzelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!