Sport

2017.02.17. 19:25

Legyenek a sportág szerelmesei

Zalaszentgrót - A Sulikézi Fesztivál 2017 nyitóeseményén a budapesti Vasas Sportcsarnokban a zalaszentgróti Deák Ferenc Általános Iskola 4. osztályos szivacskézilabda-csapata is részt vett.

Kerkai Attila

A sorozat célja, hogy az általános iskolák alsó tagozatosainak lehetőséget teremtsen a versenyzésre, örömöt és élményt szerezzen nekik. Éppen ezért nem is számolják az eredményt, nincs győztes, a cél az, hogy a kézilabdán belül mindenki megtalálja a helyét. Talán lesz, akiből válogatott játékos válik, mások esetleg alacsonyabb osztályban játszanak majd, vagy "csak" a sportág szerelmesévé válva számos más formában segítik a kézilabdát.

A zalaszentgróti csapat tagjai edzőikkel. Cél: élményt szerezni Fotó: Deák Ferenc Általános Iskola

A Vasas csarnokában is eredménykényszer nélkül léphettek pályára a gyerekek, de a szentgróti lányok ettől függetlenül sok góllal és kiemelkedő csapatjátékkal örvendeztették meg a fesztiválon edzőjüket, Császár Renátát és az őket elkísérő szülőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!