Sport

2015.09.04. 13:14

Lehetett volna fordítva is - ZTE az Illés Akadémia ellen

Zalaegerszeg - A kiemelt utánpótlás labdarúgó bajnokságokban a ZTE FC csapatai az Illés Akadémia hasonló korú együtteseivel találkoztak.

Varga Andor

U19-es bajnokság:

ZTE FC Illés Akadémia-Haladás 1 -0 (0- 0)

Zalaegerszeg.

ZTE FC: Horváth B. Bedő (Dévényi), Szabó B., Rózsa, Kulcsár O., Vincze (Kulcsár R.), Hegedűs, Ekker, Végh (Ágoston), Fujsz (Kollár), Gottfried (Doszpoth). Edző: Molnár Balázs.

Gólszerző: Doszpoth.

Molnár Balázs értékelése: Nagyon jó eredmény ez egy olyan akadémia csapata ellen, amely évek óta a bajnokság élmezőnyének a tagja. Jól játszottak a fiúk és annak is örülök, hogy a cserék is sokat tettek hozzá a játékhoz.

U17-es bajnokság:

Illés Akadémia - ZTE FC 2- 2 (1- 1)

Szombathely.

ZTE FC: Tóth K. Jóna B. (Görbe) Horváth M., Péntek, Csóka D. (Acél), Szi-Péter J. (Szökrönyös) Németh P., Horváth D. (Bogyai), Kocsmár, Horváth L. (Nikitscher), Vass. Edző: Szabó II. Zsolt.

Gólszerző: Vass (2). Jók: Vass, Németh P., Kocsmár.

Szabó II. Zsolt értékelése: Az első félidőben nagyon szervezetten és főként jól játszottunk. A második játékrészben többnyire a védekezéssel voltunk elfoglalva, de az utolsó pillanatokban nekünk sikerült egyenlítenünk, így ponttal távoztunk Szombathelyről.

U16-os bajnokság:

Illés Akadémia - ZTE FC 2-0 (0-0)

Szombathely.

ZTE FC: Kemes Czuczi, Németh E., Körmendi (6), Szép, Németh K. (Tóth R), Tebele (Kiglics), Németh Á., Szabó P., Dan G. (Aczél), Héhn (Horváth B). Edző: Bozsik József.

Bozsik József értékelése: Döntetlen esetén szokás mondani, hogy lehetne fordítva is, de most a vereség ellenére is ugyanezt mondhatom. Egy nagyon jó iramú ki-ki mérkőzést játszottunk a szombathelyiekkel, az döntött, hogy ők jöttek ki jobban a végjátékból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!