Sport

2016.07.23. 07:36

Litván centert igazolt a ZTE KK, Govens válaszára várnak

Ahogy korábbi beszámolóinkban már jeleztük, aláírás előtt áll a Zalakerámia-ZTE KK az új centerrel, aki litván állampolgár lesz.

Kerkai Attila

Szombaton visszaérkeztek a papírok a zalaiakhoz, így kijelenthető: 26 éves, 205 cm magas  litván Adomas Drungilas erősíti a zalaiakat a következő szezonban.

A litván kosaras az elmúlt idényt az osztrák Oberwart Gunners csapatánál töltötte, előtte a litván bajnokságban játszott és hazája korosztályos válogatottjaiban is megfordult. Mint megtudtuk, és ezt Bencze Tamás is elmondta, pont olyan kaliberű kosarast kerestek, mint Drungilas, és egy évre szól a szerződése, amiben nem foglaltak bele próbajátékot.

Stárics Kornél, a  ZTE KK ügyvezetőjétől pedig azt kérdeztük: az amerikai hátvéd érkezése mikorra tehető. Az ügyvezető elmondta:  várják a   visszajelzést és immár nem titkolta, hogy Darrin Govensről van szó. Vagyis, a klub konkrét ajánlatot tett a múlt szezonban az együttes egyik sikeremberének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!