Sport

2017.06.01. 17:30

Lovrencsics jobban van, ma hazamehet

BUDAPEST - Szó szerint drámai mérkőzésen nyerte el sorozatban harmadszor a labdarúgó Magyar Kupát a Ferencváros együttese, amely szerdán késő este büntetőkkel verte a Vasast.

Zalai Hírlap

A Ferencváros sorozatban harmadszor, összességében 23. alkalommal nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát: a zöld-fehérek a szerdai döntőben 1-1-es rendes játékidő, majd hosszabbítás után tizenegyesekkel 5-4-re győzték le a Vasast. A találkozónak akadt egy rémisztő jelenete is, amikor Lovrencsics Gergő, a Ferencváros labdarúgója a 89. percben Murka Benedekkel fejelt össze.

Az angyalföldi Kire Ristevski fejel Varga Roland mögött. Előbbi hagyta ki azt a büntetőt, amivel a Vasas vesztett

Előbb az FTC egészségügyi stábja, azután a mentők is a pályára futottak, defibrillátort is hozva. Pár percig nem lehetett tudni, mennyire komoly a baj, néhány játékos könnyezett, majd Lovrencsicset nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról. Lovrencsics Gergő csütörtökön már sokkal jobban volt, szeretett volna hazamenni, de még kórházban kell maradnia. Az FTC honlapjának Pánics Gergely csapatorvos nyilatkozott a játékos állapotáról.

- Biztosan nem jöhet ki. Erre majd csak péntek este kerülhet sor - idézte a fradi.hu Pánics Gergelyt csütörtökön. - Gergő agyrázkódást szenvedett és elveszítette az eszméletét. Gyorsan kellett stabilizálni a fejét és a nyakát, megvizsgálni a légzését, illetve, hogy szabadok-e a légutak. Szerencsére utóbbi rendben volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!