Sport

2016.04.14. 16:53

Magyar Kupa: folytatódnak a selejtezők

A jövő hét közepén folytatódnak a Magyar Kupa Zala megyei selejtezői. A nyolcaddöntőkön a sor, kedden és szerdán rendezik a mérkőzéseket.

Kerkai Attila

Az őszi fordulók után tavasszal folytatódik az MK megyei selejtezősorozata. A párharcokban az elöl álló csapatok a házigazdák és egy mérkőzés dönt a továbbjutásról. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lép tovább.

Mint megtudtuk, a Zala megyei igazgatóság továbbra sem szakít azzal a hagyománnyal, hogy a sorozat végén megrendezi a megyei MK-döntőt. Viszont az idén nem lesz feljutó az országos táblára, ugyanis a Magyar Kupa rendszerét is átszervezi az MLSZ.

Zala Megyei Kupa, 4. forduló. Április 19. (kedd), 17.30: Flexibil Top-Zalakomár-Hévíz. Április 20. (szerda), 17.00: Végh Farm Pakod-Türje, ZNet-Telekom Becsehely-Szepetnek, AF Páterdomb-Csács-NSE, Sportklub Gutorfölde- Nagykanizsa, Zalaszentgyörgy- Szerszámsziget-Zalalövő, Böde-Olajmunkás Gellénháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!