Sport

2017.03.23. 19:30

Már nincs száz nap sem a futófesztiválig

Keszthely - Már javában zajlanak a jubileumi, 10. Intersport Keszthelyi Kilométerek Futófesztivál előkészületei, s kevesebb mint száz nappal a verseny előtt előzetes tájékoztatást adtak a szervezők ezekről.

Kerkai Attila

A Balaton-parti város egyik meghatározó tömegrendezvényévé fejlődött rövid idő alatt az utcai futófesztivál. A 10. Intersport Keszthelyi Kilométerek eseményein a pünkösdi hétvégén (június 3-4.) legalább kétezer futóra számítanak a szervezők. Az esemény szlogenje:  
"A te sikered, a te ünneped"

Mindenki megtalálja majd a számára ideális távot a viadalon Fotó: keszthelyi Kilométerek

A Keszthelyi Kilométerek Egyesület szervezőcsapata a jubileumi viadalnak igazán ünnepi hangulatot szeretne teremteni Keszthelyen.

- A két nap alatt rengeteg futamot tervezünk, célunk, hogy a család minden tagja megtalálja a neki megfelelő korosztályt és távot. A jubileum tiszteletére tíz és fél kilométeres versenyt is hirdetünk - mondta el Bedő Beáta főszervező.

Szombaton 250-1500 m-ig összesen 24 gyermekfutamra, továbbá a 2.5 valamint 5 kilométeres számokra kerül sor. Vasárnap maratont, félmaratont és maratonváltót rendeznek, valamint ekkor indítják a 10.5 kilométeres versenyt is.

A verseny honlapján továbbra is lehet jelentkezni a versenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!