Sport

2016.04.06. 14:35

Még egy győzelem jól jönne a pólósoknak

Nagykanizsa - A vízilabda OB I B alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a kanizsaiak nem tudták győzelmeik számát gyarapítani, ellenfele gyakorlatilag végig vezetve nyerte mérkőzésüket.

Kühne László

OSC-VSE - Kanizsa Vízilabda SE 13-8 (4-1, 4-3, 3-2, 2-2)

OB I B csoport férfi vízilabda-mérkőzés. Budapest, 50 néző. Jv.: Füzesi, Bujka.

Kanizsa: Pelle - dr. Kaszper 1, Kéri 2, Cseh, Cserdi 2, dr. Gulyás, dr. Szécsi 1. Csere: Kiss Csaba (kapus), Klie, Bakó 2, Molnár D., Virt M., Fábry, Kis Zs. Edző: Simonka Ferenc.

Az OSC-nek minimális esélye maradt, hogy a felsőházi rájátszásba jusson. Az utolsó két fordulóban a maximális hat pontot kellett volna megszereznie a negyedik helyért. Így is szálltak vízbe a fővárosiak és Cserdi István hiába szerzett vezetést, gyorsan jött az OSC válasza, majd a vezetést is átvették a fővárosiak és elléptek ekkor három góllal. A második negyedben sem változott a játék képe, sok hibával játszottak a kanizsaiak, bár Bakó Csaba és Kéri Péter találatával két gól is szereztek, a hazaiak újabb négy találattal jelentkeztek, így az OSC magabiztosan, négygólos előnnyel fordulhatott a második félidőre. A harmadik negyedben Kéri és Kaszper Gábor góljaival kicsit zárkózni tudtak a vendégek, de ezt az etapot a fővárosiak nyerték meg egy góllal, így a játékrész végére öt gólos lett már a hazaiak előnye. A záró negyedet ugyan ikszre hozták a kanizsaiak, de a játék képe alapján teljesen megérdemelt hazai siker született.Simonka Ferenc: „Az alapszakasz utolsó mérkőzése, az UVSE elleni különösen fontos lesz, hiszen győzelmünk esetén 12 ponttal kezdhetnénk a rájátszást.”Jók: Bakó, Cserdi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!