Megküzdöttek az erős széllel is a strandröplabdázók

2017. június 19., 20:00 szerző: Jóna István fotós: Pezzetta Umberto
komment
A zord időjárás sem tántorította el a csapatokat az idei strandröplabda-bajnokság nyitó viadalától, amit szombaton rendeztek meg az AquaCityben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A ZTE Röplabda Klub szervezésében immár hagyományos versenyen 22 páros indult három (női és férfi, illetve vegyes páros) kategóriában. A duóknak egymással és a helyenként 40 kilométer/órás széllökésekkel is meg kellett küzdeniük.

A tornák egyik állandó résztvevője, Bódis Bianka fogad
Fotó: P. U.

Eredmények. Nők: 1. Andris Krisztina, Domokos Fanni, 2. V.I.P. (Kaprényi Piroska, Szalai Vivien). 3. Molnár-Pete (Molnár Martina, Pete Vanda). Férfiak: 1. Katarzis (Koós Krisztián, Horváth Richárd), 2. Seniorok (Balázs Erik, Kovács Róbert), 3. Kétbalkezes (Tompa Dávid, Hornung Péter). Vegyes: 1. Bálint Klaudia, Fodor Dániel (Pécs), 2. Sexyk (Kaprényi P., Horváth R.), 3. KV (Szalai V., Koós K.).

- A szeles időjáráshoz alkalmazkodva sikeres tornát tudhatunk magunk mögött. A célunk az volt, hogy mindenki érezze jól magát, és megfelelően fáradjon el a nap végére - tájékoztatott Horváth Richárd szervező.

A csapatokat fordulónként is díjazzák, majd három kör után abszolút győzteseket hirdetnek a kategóriákban. Folytatás július 15-én, a Restart Fesztivál keretében.

Jóna István

2017. június 19., 20:00 szerző: Jóna István fotós: Pezzetta Umberto

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...