Sport

2016.04.21. 17:56

Meglepetések a megyei MK-ban

Zalaegerszeg - Kedden és szerdán rendezték a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjében a nyolcaddöntőket. A Böde a Gellénházát, a Zalakomár pedig a Hévízt búcsúztatta.

Kerkai Attila

A Páterdomb-Csács-NSE találkozó félbeszakadt, ugyanis a páterdombiak kapusa meglökte a játékvezetőt. A mérkőzés további sorsáról a megyei igazgatóság versenybizottsága dönt. Meglepetés, hogy a Böde kiejtette a Gellénházát, itt a döntetlen az alacsonyabb osztályú házigazdának kedvezett. A II. osztály Déli-csoportjában listavezető Zalakomár pedig az I. osztályban a bajnoki címért harcoló Hévízt győzte le. Nagy iramú mérkőzésen a várakozásoknak megfelelően a vendégek irányítottak, és még büntetőt is hibáztak. A hazaiak néhány helyzetüket jól használták ki és emberhátrányban játszva óriási meglepetést okoztak. A versenybizottság titkára, Zámodics Krisztián elmondta, a következő kör párosítása sorsolás alapján alakul ki, amit kedden tartanak. A fordulóban erőnyerő volt a Csesztreg.

Flexibil-Top Zalakomár-Hévíz 1-0 (1-0)

Gólszerző: Horváth J. Kiállítva: Horváth I. (56., Zalakomár).

Egy korábbi felvételünkön Horváth János, a Zalakomár játékosa, akinek találatával csapata most a Hévízt győzte le és jutott tovább Fotó: Szakony Attila

Gutorfölde-Nagykanizsa 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Horváth B. (2), Hóbor, Gyepes.

ZNet-Telekom Becsehely-Szepetnek 1-7 (1-6)

Gólszerzők: Balassa, ill. László (2), Nagy T. (2), Kollár (2), Horváth J.

Zalaszentgyörgy-Szerszámsziget-Zalalövő 0-3 (0-0)

Gólszerzők: Kisharmadás, Tóth B., Nagy D. Kiállítva: Penczák (86.), ill. Kellner (56.).

Végh Farm Pakod-Türje 2-1 (1-0)

Gólszerzők: Perom, Deák K., ill. Szeiler.

Böde-Olajmunkás Gellénháza 2-2 (2-2)

Gólszerzők: Balogh G., Molnár A., ill. Odonics, Bencze.

A Páterdomb-Csács-NSE mérkőzés 0-3-nál félbeszakadt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!