Sport

2017.02.25. 23:10

Megverte az éllovasta ZTE-ZÁÉV csapata

A sportág Szuper Ligájában a ZTE-ZÁÉV női csapata hazai pályán rangadót játszott tegnap, míg a ZTK-FMVas férfi együttese a ki-esés ellen küzdő Vasasszonyfa vendége volt. A szebbik nemnél ez a forduló jelentette az alapszakasz zárását.

A hölgyeknél a tegnapi zalaegerszegi vendég, a Rákoshegyi VSE I. vezeti a tabellát, és nem is véletlenül, hiszen válogatottak sora játszik náluk. A papírforma ezen az összecsapáson is a fővárosiak sikerét ígérte.

A zalaiak viszont nem foglalkoztak az elméleti esélyekkel. Az első körben két meccspontot is megszereztek a zetések, akik mellette faelőnyre is szert tettek. A folytatásban döntő volt, hogy a vendégeknél Harcos és a helyére beálló Fekete is gyengén dobott ezúttal.

Kovács Dóra is részese volt az éllovas bravúros legyőzésének

A hazaiak válogatottja, Airizer Emese ugyanakkor kevés híján 100 fával nyerte meg a maga párharcát. Az újabb megszerzett meccsponttal és a jelentős faelőnnyel már nyert a ZTE ZÁÉV. Mátyás és Molnár nagyobb odafigyeléssel nyerhetett volna, de a hazaiak így is bravúrt végrehajtva legyőzték és pontszámban befogták az éllovast. A zalaiak a második helyről várják a rájátszást. ZTE-

ZÁÉV-Rákoshegyi VSE I. 5:3 (3393-3279)

A zalai férfiak a szomszéd Vas megyében vendégeskedtek. A papírforma a vendégek biztos sikerét ígérte, és a csapat magabiztosan hozta is a számára kötelező győzelmet, bár az ellenfél mellett a technikailag nehéz pályával is meg kellett küzdeniük. Az első pároknál megalapozta szombati sikerét a ZTK-FMVas. A hazaiak a második sorban szerezték meg a becsületpontjukat. A befejező körben ismét a vendégek domináltak. A nehéz körülmények között is sima győzelmet arattak a zalaiak, és továbbra is tartják a lépést a két ellenlábassal, a Szeged, és a Répcelak csapatával. Vas-asszonyfa-ZTK-FMVas 1:7 (3129: 3325).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!