Sport

2015.07.27. 15:07

Móricz Kupa: kialakult az elődöntő párosítása

Nagykanizsa - A hét végén folytatódtak a 42. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó tornájának küzdelmei, egyben kialakult az elődöntő négyesének mezőnye is a felnőtteknél.

Kühne László

A körmérkőzéses rendszerben zajló kupán tulajdonképpen a papírforma érvényesült, hiszen a legjobb négy közé a tavalyi győztes Bajcsai utca I mellett a Bajcsai II, a Bajcsy-Zsilinszky, valamint a Pivári került.

Az öregfiúknál már kialakult a végső sorrend, mely szerint a győzelmet a Felsőtemető utca szerezte meg a Bajcsai I és a Bajcsai II előtt.

Az ifjúságiaknál a Bajcsy-Zsilinszky előbb 5-0-ra kikapott a Malomkerttől, majd nyert ellene 7-3-ra, így gólkülönbséggel a malmosok lettek a jobbak. A befejező járéknap a Móricz Kupán a következő vasárnap, vagyis augusztus 2. lesz, a délelőtt folyamán a csapatok Bajcsy-Zsilinszky Pivári és Bajcsai I Bajcsai II párosítással kezdenek az elődöntő során, majd jön az idei finálé.

Az első hét végi küzdelmekhez hasonlóan, a legutóbbi két játéknapon is zajlottak a mérkőzések a Móricz Kupán. Fotó: Szakony Attila

42. Móricz Kupa, eredmények. Felnőtt: Pivári Malomkert 4-2, Bajcsy-Zsilinszky Bajcsai I 2-1, Bajcsai II Pivári 2-0, Malomkert Bajcsy-Zsilinszky 2-7, Bajcsai II Bajcsai I 1-4, Cigány Bajcsai I 0-10, Bajcsai II Malomkert 8-3. Öregfiúk: Bajcsai I Felsőtemető 1-3, Felsőtemető Bajcsai II 2-1, Bajcsai I Bajcsai II 7-2. Ifjúsági: Bajcsy-Zsilinszky Malomkert 0-5, Malomkert Bajcsy-Zsilinszky 3-7.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!