Sport

2016.12.08. 18:30

Most már öt fordulóóta veretlen a KVSE

Nagykanizsa - A Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabdacsapata folytatta veretlenségi sorozatát, legutóbb pécsi riválisát múlta felül idegenben.

Kühne László

PVSK-PSN-Kanizsa VSE

8-10 (1-2, 2-4, 1-3, 4-1)

Pécs, 30 néző. Jv.: Csanádi, Veilandics.

Kanizsa: Pelle - Bakó, Szécsi dr., Virt M. 1, Cserdi I. 1, Kéri 3, Sipos. Csere: Rózsavölgyi 1, Klie, Kis Zs., Skriba, Rábavölgyi 2, Szepesi 2. Edző: Simonka Ferenc.

Sipos Dávid a kanizsai kezdőcsapat tagja volt a pécsi mérkőzésen
Fotó: archív/Szakony Attila

A kanizsaiak a baranyai mérkőzés előtt már négy meccsen nem találtak legyőzőre a bajnokságban, de a pécsi kiruccanás ennek ellenére sem ígérkezett egyszerűnek számukra, hiszen a házigazdák valamivel jobban álltak a forduló előtt a tabellán.

A dél-zalaiak aztán kellő ráhangoltsággal kezdtek és ez az eredményen is meglátszott. Idővel már jó tempóban haladtak sorozatban ötödik veretlenül megvívott összecsapásuk felé. Az első három negyedben szereztek akkora előnyt, hogy az utolsó játékrész már hiába sikerült kevésbé jóra, a győzelmük nem forgott veszélyben.

Simonka Ferenc: Nagyon örülünk az újabb sikerünknek, amivel már valóban megkezdhettük zárkózásunkat a tabellán. Jelenleg az ötödik helyen állunk.

Jók a zalaiak közül: az egész csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!