Sport

2017.03.01. 13:39

A 3. helyet küzdötték ki maguknak a murakeresztúri iskolások

Murakeresztúr – Büszkeséggel telve térhettek haza a horvát ajkú település tanulói az Országos Asztalitenisz Diákolimpiáról.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Kovácsné Kővágó Anna, a murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola igazgatója lapunkkal közölte: tanulóik szép sikert értek el a nívós sportversenyen. Az Országos Asztalitenisz Diákolimpiát ezúttal  Karcagon rendezték meg. A verseny három napja alatt az I-II. korcsoportosok és a III-IV. korcsoportosok is külön csapatversenyen és egyéniben mérhették össze tudásukat.

A dobogó jobb oldalán a murakeresztúri gyerekek és felkészítő tanáruk Fotó: Kovácsné Kővágó Anna

Az országból 290 általános és középiskolás jutott a legjobbak közé, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen, vagy ahogy mondani szokták, a Nagykunság fővárosában kivívja a dobogós helyezést. A megmérettetésen az oktatási intézmény leány csapata bronzérmes lett. Ennek tagjai volt Orbán Flóra, Rákos Nóra Anna és Kele Virág, továbbá mindezen túl egyéniben Orbán Flóra az előkelő negyedik helyet érdemelte ki. A gyerekek felkészítő pedagógusa Czigányné Bizó Mária volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!