Sport

2017.03.18. 18:30

Nagy feladat Sopronban

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata vasárnap (18.00) a Sopron vendégeként lép pályára, és Mohácsi Máté csapatkapitány is tudja: sokkal több kell a győzelem érdekében, mint csütörtökön, amikor a MAFC-ot verték idehaza.

Kerkai Attila

Emmanuel Ubilla, a ZTE irányítója a MAFC elleni találkozón. Sopronban nehezebb lesz... Fotó: Katona Tibor

Azon az összecsapáson a zalaiaknak hazai pályán kötelező volt nyerniük, ami nem éppen zökkenők nélkül, de sikerült. Ebben nagy szerepe volt Mohácsi Máténak, a csapatkapitány pedig tudja, miben kell még erősebbnek lenniük. - Nehezen nyertünk a MAFC ellen, s az biztos, hogy az a játék nem lesz elég Sopronban - állapította meg Mohácsi Máté. - Sokkal több kell, s egy kicsit mi is lazábbra vettük a csütörtöki találkozót, ami persze nem volt szándékos. Nehezebben hangolódtunk rá arra a meccsre, Soronban viszont kettőzött erővel kell küzdenünk. Mindenki tudja, hogy még két siker kellene ahhoz, hogy ott legyünk a felsőházban, és minden alkalmat ki akarunk használni. Kerpel-Fronius Balázs kiesésével a megszokott rotációból hiányzik egy ember, de tudjuk mi a dolgunk. A Sopron már nem tud a felsőházba kerülni, viszont hazai pályán biztosan bizonyítani akar, így nehéz meccs vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!