Sport

2015.06.30. 10:37

Nagy Tamás aláírt, Kovács Gergő távozik a a ZTE FC-től

Hétfőn újabb érkezőről számolt be a ZTE FC, kedden pedig tovább bővült a nyári érkezők száma az NB II-es labdarúgó csapatnál.

Kerkai Attila

Mint azt korábban jeleztük, a zalaiak egy védővel is tárgyalnak, s végül megállapodás született  a 27 esztendős Nagy Tamással, aki belső védő és védekező középpályás szerepkörben is bevethető. A játékos korábban játszott az DVTK-ban, legutóbb pedig  a Pápa együttesében szerepelt és kettő plusz egy évre írt alá a zalaiakhoz.

Az ő érkezésével viszont kérdéses Króner Martin és Kovács Gergő sorsa is, előbbi  játékos kölcsönadása lejárt a DVSC-től, utóbbi labdarúgóval pedig még nem  állapodtak meg a hosszabbításról a kék-fehérek.Az ő érkezésével viszont már erősen kérdésessé vált Króner Martin és Kovács Gergő sorsa is. Kedden estére vált véglegessé, amit Kocsárdi Gergely, a ZTE FC klubigazgatója érdeklődésünkre megerősített: Kovács Gergővel nem hosszabbítanak szerződést, vagyis távozik az egerszegi csapattól. Hogy hova, ez még kérdéses, de információink szerint nevelőegyesülete, a szintén NB II-es Ajka is szerződtetheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!