Sport

2017.03.28. 17:32

A különdíjat is elhozták a nagykanizsai judosok

Nagykanizsa – Az NTE 1866 cselgáncsozói Barcson a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség idei első rangsorversenyén szerepeltek. A mezőnyt tizenkilenc egyesület (köztük horvát és szlovén vendégek) 320 versenyzője alkotta.

Kühne László

A legfiatalabb korcsoporttól (diák D-10 év alattiak) a felnőttekig lehetett nevezni a versenyre, az NTE színeit tizenketten képviselték, akik 13 éremmel térhettek haza.

Az NTE 1866 egyéni eredményei. Aranyérmesek: Garai Emese (diák C 36 kg), Nagy Adrián (diák C +55 kg), Lipódi László (diák A 54 kg), Simon Barnabás (ifjúsági 50 kg). Ezüstérmesek: Horváth Medox (diák D 28 kg), Kovács Ákos (diák C 30 kg), Szeghy Tamás (diák C 33 kg), Garai Nimród (diák C 45 kg), Kovács Zoltán (diák A 45 kg), Nagy Krisztofer (diák A 73 kg), Lipódi László (serdülő 55 kg). Bronzérmesek: Sárközi Rajmund (diák C 42 kg), Simon Barnabás (serdülő 55 kg). Ötödik helyen Ludnik Máté végzett ifjúsági 66 kg-ban.

– Jól szervezett viadalon, nagy létszámú mezőnyben versenyezhettünk, és ez volt az elsődleges – fogalmazott az NTE edzőinek részéről Mester Józsefné, aki elmondta azt is: előző évi sporteredményei elismeréseként a klubtól újra Nagy Krisztofer kapta meg a Regionális Judo Szövetség különdíját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!