Sport

2016.09.27. 17:30

Nagyok és nagyobbak

Zalaegerszeg - Szerda este folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, a második forduló keretében.

Kühne László

A bolgár Ludogorec Razgrad nem panaszkodhat, két éve a Real és a Liverpool ellen töltötte meg a szófiai Nemzeti-stadiont, most pedig a Paris SG sztárjait invitálhatta balkáni túrára. És ahogy az említett két alakulatnak, a párizsiaknak is lehetnek kellemetlen perceik. Közben az FK Rosztov történelmi tettet visz véghez: először vív BL-csoportmeccset hazai pályán.

A madridi Griezman tavasszal kibabrált a bajorokkal Fotó: metro.co.uk

De természetesen nem szeretnénk kerülgetni a nagy meccseket sem: a Barcelona mönchengladbachi kiruccanása jó kis csörtének ígérkezik, kár, hogy a németek esetében egy kis óvatosság azért felmerülhet az első fordulóbeli manchesteri 0-4 után. A City pedig Skóciába ruccan ki, és a Celtic ellen angol csapatként akár még a legrosszabbra, vagyis igazán nyílt meccsre is számíthat.

De az Atlético Madrid- Bayern München találkozó se maradjon ki a sorból: a két, végső fázisig való eljutásra is esélyes topcsapat esetében esélyeket latolgatni fölösleges, hiszen az áprilisi, májusi BL-elődöntő után is csak idegenben lőtt góllal lépett tovább a fináléba az Atleti...

A szerdai program (20.45 óra). A-csoport: Ludogorec- Paris SG, Arsenal-FC Basel. B-csoport: Besiktas-Dinamo Kijev, Napoli-Benfica. C-csoport: Mönchengladbach- Barcelona, Celtic-Manchester City. D-csoport: Atlético Madrid-Bayern München, Rosztov-PSV Eindhoven.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!