Sport

2016.09.09. 15:25

NB III-as kihívások

Nem lesz könnyű dolguk a zalai NB III-as labdarúgócsapatoknak a hét végi fordulóban sem. Szombaton 16.30-tól a Tarr Andráshida a Csornát fogadja, 20.00 órától pedig a Hévíz az ETO FC Győr vendége.

Kerkai Attila

Az Andráshida tehát a múlt hetihez hasonlóan ismét hazai pályán szerepel, s az sem változik, hogy a második Kaposvár után egy másik élcsapatot, a jelenleg harmadik Csornát fogadja. Dobos Sándor együttese egy hete kikapott, s a szakvezetővel történt beszélgetésünk alapján kiderült, hogy Vittman Ádám talán már újra kezdő lehet sérülése után.

Szegleti Gergelyék most is élcsapatot fogadnak
Fotó: Pezzetta Umberto

- A Csorna jó csapat, kezd összeállni és a nyáron erősített is - mondta Dobos Sándor. - Szerintem az egyik meghatározó együttes lesz a Nyugati-csoportban. Két hazai találkozónk közül a másodikat játsszuk itthon, de a múlt heti vereség után jó lenne ponttal gazdagodni. Nem lesz könnyű, de nagyobb koncentrációval a kapu előtt sikerülhet. Azt is hozzáteszem: abszolút háromesélyes ez a mérkőzés.

A Hévíz SK-tól távozott az eddigi vezetőedző, Székely Tibor, így a szombati, ETO FC elleni idegenbeli mérkőzésen a szakvezetői teendőkkel megbízott Csáki László ül majd a kispadon. A győriek egyértelműen a feljutásért harcolnak, a nyáron erősítettek, de pontokat vesztettek, így az augusztus végi átigazolási határidőhöz közeledve újabb nagybevásárlást tartottak. Gyakorlatilag NB I-es játékosok alkotják együttesüket. Ebben a párharcban az az előnye a zalaiaknak, hogy abszolút nyugodtan, tét nélkül futballozhatnak, a kérdés az, hogy mennyire tudják majd megnehezíteni a jóval esélyesebb győriek dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!