Sport

2017.06.02. 17:44

NB III-as zárás idehaza

ANDRÁSHIDA/HÉVÍZ A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 34. fordulóval zárul a bajnokság és mindkét zalai együttes hazai pályán szerepel vasárnap 18 órától.

Kerkai Attila

A Tarr Andráshida az Ajka csapatát fogadja az utolsó fordulóban és nincs már tétje ennek a mérkőzésnek egyik csapat számára sem. Sem a feljutás, sem a kiesés nem „veszélyezteti" őket, így a legfőbb cél az lehet, hogy egy jó hangulatú mérkőzésen búcsúzzanak a bajnokságtól.

A Hévíz SK együttese a Videoton II csapatát látja vendégül. Az újonc zalaiak terve nem sikerült, vagyis nem tudták kivívni a bentmaradást, hiszen biztosan a 15. helyen végeznek. Azt nem tudni még, hogy mi lesz az NB III-as csoportokkal, hiszen az ősztől háromszor 16 együttessel rajtol el az új bajnoki sorozat a mostani 18 csapatossal szemben. Mindhárom csoportban vannak második csapatok és hírlik, hogy nem minden klub indítana az ősztől az NB III-ban is csapatot. Kérdés továbbá, hogy a megyei bajnokok közül ki vállalja majd az osztályozókat, a párharcok sorsolását kedden tartják az MLSZ-ben.

Visszatérve a Hévízre, jelen állás szerint a megyei I-ben folytatja az ősztől, de ha felkérést kapna az NB III-as szereplésre, információink szerint újra vállalnák a harmadik vonalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!