Sport

2017.03.03. 17:40

NB III: hazai meccsek

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III-ban hazai találkozókra készülnek a zalai együttesek. A Tarr Andráshida és a Hévíz is szombaton 14.30-tól fogadja az éppen soros ellenfelét.

Kerkai Attila

A Tarr Andráshida tavasszal még nem szerzett pontot, hiszen a nyitányon idehaza kapott ki a Győrtől, a múlt héten pedig Sárvárról is üres kézzel tért haza.

Különösen utóbbi vereség lehet a fájó, hiszen az Andráshida a pontszerzésre mindenképpen számíthatott, vagy még annál is többre. Szombaton egy kellemetlen stílusú ellenfél, a Csepel érkezik Andráshidára, és ezen a találkozón már mindenképpen szeretne pontokkal gazdagodni a zalai együttes.

Sárváron Szegleti (fehérben) is hiányzott az Andráshidából. Ha a sérültek, betegek és eltiltottak visszatérnek, javulhat a helyzet
Fotó: archív/Katona Tibor

A Hévíz SK egy győzelemmel kezdett, majd a múlt héten Diósdon kikapott. Ahogy az idény előtt Szabó Imre edző is fogalmazott: számukra a bentmaradásért folytatott harcban minden meccs és minden ellenfél fontos.

Szombaton az Ajka látogat Hévízre, ami komoly kihívás elé állítja a fürdővárosiakat. A veszprémiek az NB II-ből estek ki, az ősz nem túl sikeresen kezdődött számukra, de mostanra felküzdötték magukat az élbolyba, s már negyedikek. Az biztos, hogy ezen a találkozón sem akar kikapni egyik csapat sem...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!