Sport

2016.12.02. 15:31

NB III: tavaszi nyitány az ősz végén

Zalaegerszeg - Az utolsó őszi fellépésére készül a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában mindkét zalai együttes, s idegenben szerepelnek.

Kerkai Attila

Egészen pontosan a 18. forduló jön, ami már az első tavaszi kört jelenti és a két újonc, a Komárom és a Hévíz ezúttal szombaton Komáromban találkozik. Az őszi nyitányon a hévíziek 1-0-ra nyertek, s most is esélyük van arra, hogy megszerezzék a három pontot. A zalaiak jóval eredményesebbek voltak az ősszel és idegenben is megmutatták, hogy képesek nyerni. A találkozó ettől függetlenül még háromesélyes, hiszen a sereghajtó Komárom „menekülni” szeretne.

A Tarr Andráshida együttese a 8. helyről várja az utolsó őszi mérkőzését, amely vasárnap (11.00) a Gyirmót II. vendége lesz. A két csapatot egy pont választja el egymástól, a zalaiak „javára”, akiknek viszont cseppet sem kell kishitűnek lenni idegenben sem, bár egy ajkai vereség emlékével érkeznek. Dobos Sándor együttesének minden pontra szüksége van, de nem lesz könnyű meccsük Gyirmóton, hiszen a visszajátszókkal is számolniuk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!