Sport

2016.11.30. 19:30

A KVSE pólósai hátrányból fordítottak és fontos csatát nyertek

Nagykanizsa- Nem jól kezdtek, aztán viszont javítottak a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdázói, így nyertek is a Honvéd II együttese elleni bajnoki találkozón.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE-

Racionet Honvéd II 11-9 (1-4, 4-2, 3-1, 3-2)

Nagykanizsa, 40 néző. Jv.: Kovács B., Nóvé.

Kanizsa: Pelle - Bakó 3, Virt M., Kaszper G. 1, Kéri 2, Sipos, Kis Zs. Csere: Szepesi 1, Cserdi I. 3, Klie 1, Szécsi dr., Molnár, Rózsavölgyi, Skriba. Edző: Simonka Ferenc.

Az első fordulóban sima vereséget szenvedett a KVSE a Honvédtól, így hazai környezetben szerettek volna visszavágni a kanizsaiak, akiknek az önbizalmát növelhette, hogy a legutóbbi három mérkőzésükön veretlenek maradtak. Az első negyedben lassan és körülményesen játszottak, az ellenfél viszont szinte minden helyzetéből gólt szerzett. A második felvonásban növelte az előnyét a Honvéd, de Kéri Péter emberelőnyös találatával, majd Cserdi István és Kaszper Gábor akciógóljaival megkezdték a felzárkózást. A negyed vége előtt tizenöt másodperccel időkérést követően támadhatott a KVDSE, Cserdi pedig a dudaszó előtt talált éppen a vendégek kapujába. A következő játékrészben a Honvéd ugyan növelte előnyét, de Bakó Csaba, Cserdi és Kéri góljaival megfordította a KVSE a meccs állását (8-7). Az utolsó nyolc perc nyitányaként a Honvéd hozta el a labdát és az első támadásból egyenlített. Szepesi Bence büntetőből újra megszerezte a vezetést, Bakó akciógóljaival pedig egy perccel a vége előtt már hárommal vezetett a tabellán 6. KVSE.

Simonka Ferenc: Az első negyedet leszámítva jó játékkal gyűjtöttük be a három pontot.

Jók: az egész csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!