Sport

2017.06.10. 17:07

Nem kicsi hátrányt kellene ledolgozni - Osztályozó az NB III-ért

Labdarúgás: osztályozó az NB III-ért, Makó - Nagykanizsa

Zalai Hírlap Sport

Makói FC - UFC Nagykanizsa 4-1 (2-0)

Makó, 400 néző. Jv.: Csonka (Csatári, Flinka).

Makó: Garamvölgyi - Sirokmán, Hacker, Rakonczai, Tóth T., Varga R., Palotás (Vajna, 65.) Széll, Szil, Bánóczki, Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.

Nagykanizsa: Szabó Á. - Boros (Zsirai A., 80.), Papp T., Csáki, Kulcsár O., Zsirai P. (Nagy G., 63.), Rácz Sz., Gerencsér A., Kulcsár R., Szalai D., Péntek. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

A képen sárga-feketében Kiss Jácint (UFC Nagykanizsa) lendíti lövésre lábát, de információink szerint nem lépett pályára

Az első hazai gólig nem nézett ki rosszul a kanizsai csapat, az már nagyobb gondot jelentett, hogy a második makói gól is szöglet után esett. Szünetre nyugodtan mehettek a vendéglátók, a második félidőben pedig a számukra kedvező iramban mehettek, egyben kontrázhattak. Jött is egy újabb sarokrúgás utáni találatuk, majd 11-esből szépített Nagy Gergő. A Makói FC azonban nem állt meg a gólgyártásban és a játék képe alapján megérdemelten nyert 4-1-re az osztályozó odavágóján...

G.: Hacker (23., 67.), Rakonczai (44.), Vajna (77.), illetve Nagy G. (67. - 11-esből)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!