Németh Bálint sikerei - Megnyerte kategóriáját és övé lett az abszolút elsőség is

2017. augusztus 11., 21:10 szerző: Kerkai Attila
komment
ZALAEGERSZEG Németh Bálint egerszegi testépítő korábbi sikereiről lapunkban többször beszámoltunk, ám itt az újabb elismerés: a Siófokon rendezett nagyszabású Scitec Muscle Beach keretében lezajlott testépítő versenyen nemcsak kategóriájában, de az összetettben is az első helyen végzett.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A siófoki Muscle Beach rendezvényt sokan leegyszerűsítve csak "izomstandként" idézik, hiszen a testépítés és az ezzel összefüggő valamennyi ágazat képviselteti magát. Az egerszegi Németh Bálint is nevezett és részt vett a testépítők versenyén, és a mens physique viadalon a 173 centiméter alattiak kategóriájában a legjobbnak, azaz a legkidolgozottabb izomzatú versenyzőjének látták. A négy kategória győztesének aztán egy újabb megmérettetést rendeztek, és ez alapján a legarányosabb versenyzőnek járó abszolút elsőséget is Németh Bálint "vitte el".

Németh Bálint (a képen jobbról a második) az eredményhirdetés után a siófoki versenyen - Fotó: instagram/pepo media

Az egerszegi fiatalember elmondta: nagyon örül a sikerének és hozzátette, hogy az IFBB Hungary (International Federation of Bodybuilding) képviselői is arra kapacitálták már a verseny után, hogy a későbbiekben vegyen részt a szervezet világbajnoki kvalifikációiban. Németh Bálint korábban a Superbody sorozatban a juniorok között győzött, ám most a siófoki Plázs közönsége és zsűrije előtt a felnőttek között is a legjobbnak bizonyult, ami még nagyobb motivációt jelent a számára.

Annyit még megtudtunk, hogy Siófokon, ugyancsak a mens physique versenyben az utánpótlás (talent) kategóriában a szintén egerszegi Miszori Márk is indult, aki nem jutott be a legjobb hat döntőjébe. Ezen felül a kanizsai Horváth Gergő a junior kategória (-92 kg) erőemelő viadalán a felhúzásban 235 kg-mal az első helyen zárt.

Kerkai Attila

2017. augusztus 11., 21:10 szerző: Kerkai Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...