Sport

2017.07.26. 15:20

Németh Ferenc-emléktorna a felkészülés jegyében

A Zalagrár Pókaszepetk labdarúgócsapata első alkalommal írta ki a Németh Ferenc "Machos" Emléktornát, melyen négy csapat vesz részt és szombat-vasárnap tart.

Kerkai Attila

Méghozzá azért, mert a csapatok kétszer 45 perces mérkőzéseket játszanak, hiszen a felkészülésüket is segíti ez a torna, tudtuk meg az egyik szervezőtől, Lepár Attilától, a Pókaszepetk edzőjétől. A klub pedig ezzel a tornával is szeretne megemlékezni a tavaly elhunyt Németh Ferencről, akit a megyében mindenki csak "Machosnak" ismert, aki a pókaszepetkieknél csapatvezetőként és edzőként is sokat tett a klubért.

Safet Jahic a kapusposzton tűnik komoly erősítésnek a nemesapátiak számára
Fotó: archív

A Zalagrár-Pókaszepetk mellett Zalából a Kaposi International Transport Csács-NSE, Vas megyéből pedig a szintén I. osztályú Vasvár VSE és az Egyházasrádóci SE lép pályára. A torna a felkészülésen és az emlékezésen túl más érdekességet is tartogat. Például, hogy a legutóbbi szezonban a megyei I. osztály aranyérméért is versenyben lévő Csács-Nemesapáti úgy tűnik, alaposan beerősített az új szezonra, hiszen a korábbi ZTE-játékosok közül a kapus Safet Jahic és ha minden igaz, akkor Marian Sluka is hozzájuk igazolt.

A torna programja. Szombat, 16.30: Zalagrár Pókaszepetk SE-Vasvár VSE. 18.30: Csács-Nemesapáti SE-Egyházasrádóci SE. Vasárnap, 16.30: az első nap vesztesei a 3. helyért. 18.30: az első nap győztesei az 1. helyért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!