Sport

2016.05.21. 15:39

Női labdarúgó NB II: Egerszegen is biztosan nyert az UTE

Zalaegerszeg - A női labdarúgó bajnokságban az NB II-es rájátszás második fordulójában pénteken este a ZTE FC Angels az UTE csapatát fogadta. A fővárosiak Egerszegen is biztosan nyertek, és kettős győzelemmel léptek tovább a párharcból.

Zalai Hírlap Sport

ZTE FC Angels–UTE 1-8 (1-2)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Vizi.

ZTE: Varga – Horváth K., Kovács K., Szalai (Szakács) – Lukács, Gerencsér, Király R., Gángó (Király L.) – Gáspár, Szegedi, Soós (Major). Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai gólszerző: Király R.

A zetés Király Ramóna (balról) és Kovács Klaudia szorongatja az Újpest játékosát. Előbbi szerezte a zalaiak becsületgólját pénteken Fotó: Katona Tibor

Az első találkozón Budapesten magabiztos hazai siker született (3-0). Vendégként is jól kezdett az UTE, a lilák gyorsan megszerezték a vezetés. A félidő hajrájában gyors gólváltás után még reménykedhettek a házigazdák.

Szünet után ismét gyorsan betaláltak a vendégek, és sorozatban rúgták a gólokat. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

A ZTE számára véget ért a bajnokság, idén sem sikerült a feljutás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!