Sport

2015.10.01. 14:48

Női labdarúgó NB II: élen a Kanizsa, tízet rúgott a ZTE

A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában jó fordulójuk volt a zalai együtteseknek, nem akármilyen győzelmekkel.

Kühne László

ZTE FC Angels–DAC Unió FC 10-0 (6-0)
Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Vincze.
ZTE: Fülöp – Kovács (Király), Harmath, Szalai – Gáspár , Lukács, Gerencsér (Gángó), Lempeg – Kerkai (Tauker), Bogdán, Szegedi. Edző: Kostorják Zsolt.
Gólszerzők: Bogdán (3), Király (2), Szegedi (2), Gerencsér, Lukács, Gáspár.

A szerény képességű győriek ellen húsz perc után már három góllal vezetett a ZTE. Rövid „gólcsend” után a félidő hajrájában ismét három gólt rúgott a zalai csapat. A vendégek csak statisztálni tudtak a ZTE parádés játékához. Fordulás majd újabb két hazai találat után pihenőt tartottak a házigazdák. A hajrában újabb két gólt szerezve kétszámjegyű vereséget mértek a DAC Unióra.

A zalaiak érvényesítették nagyobb tudásukat, a játék képe alapján megérdemelt a ZTE kétszámjegyű sikere.

Jók: a teljes hazai csapat.

Soproni FAC 1900–Nagykanizsai TE 1866 1-3 (1-2)
Sopron, 50 néző. Jv.: Horváth J.
NTE: Balassa Sz. – Takács P., Veres V., Balassa A., Balassa D., Takács D. (Hozlár), Szollár, Szabó Zs., Somogyi (Vittman), Balogh E. (Bársony), Halász. Vezetőedző: Benedek József.
A kanizsai gólszerzők: Halász, Balogh E., Hozlár.

A kanizsaiak ezúttal szakítottak a hagyományokkal, hiszen az elején nem kapták, inkább szerezték a gólokat és a 10. percben már 2-0-ra vezettek. A második játékrészben a vendéglátók még inkább mentek előre az egyenlítésért, így viszont az NTE kedvére kontrázhatott, és Hozlár Edina révén be is talált, mellyel végképp eldöntötte a saját javára az összecsapást. Egy lejátszott mérkőzéssel előrébb tart az NTE a többieknél, de azért tény: az újabb sikerrel a tabella élére ugrottak a zalaiak.

Jók: Szabó Zs., Szollár, Balassa A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!