Sport

2016.05.03. 16:27

Nyerhettek is volna - A KVSE pólósai ikszeltek a csoport favoritja ellen

Nagykanizsa - Ugyan a vendégek jó ideig vezettek is, a kanizsaiak azonban fordítottak az OB I B-s vízilabda bajnokság felsőházi rájátszásában, nyerniük azonban nem sikerült a pontvadászat egyik favoritja ellen.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE-Neptun VSC 8-8

(2-3, 5-3, 0-0, 1-2)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Lázár A., Pintér J.

Kanizsa: Pelle - Virt M. 2, Cseh 2, Szécsi 2, Kaszper G., Kéri, Kis Zs. Csere: Kiss Cs. (kapus), Bakó, Cserdi I. 1, dr. Gulyás, Molnár D. 1, Klie, Kocsmár. Edző: Simonka Ferenc.

A tabellán ötödik kanizsaiak felkészültek a Neptun játékából, melynek legénysége nem véletlenül érkezett listavezetőként a dél-zalai városba. Szécsi Dávid és Virt Mátyás beköszönt akcióból, de a második negyedben kétgólosra is nőtt a vendégelőny.

A hazaiak emberelőnyből azonban jók voltak, Szécsi, Molnár Damján és Cseh Attila is beköszönt, így máris egyenlő volt az állás, sőt Cserdi István találata már a vezetést jelentette (6-5). Cseh aztán duplázott, egy pillanatnyi kihagyás azonban elég volt az ellenfél szépítéséhez.

A harmadik játékrészben mindkét együttes sok helyzetet dolgozott ki, de a kapusok minden kísérletnek útját állták. A záró felvonásban Virt centergóljával ismét kettővel ment a Kanizsa, onnantól a védekezésen volt a hangsúlyt, ezzel viszont a Neptun sorra kapta az emberelőnyöket. Az utolsó percre egygólos KVSE-s előnnyel fordultak a csapatok, a vendégek kaptak egy büntetőt, amit gólra is váltottak (8-8).

Simonka Ferenc: „A játék képe alapján, úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez.”

Jók: Pelle, Kiss Cs., Virt M., Szécsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!