Sport

2016.09.18. 20:40

Páterdombi műfüves - Az utcák és terek csapatait várja az új játéktér

Szombaton délelőtt avatták fel ünnepélyes külsőségek között a páterdombi városrészben épített új, műfüves futballpályát.

Varga Andor

A rendezvényen Gecse Péter alpolgármester, a városrész képviselője mondta el: az összesen csaknem 9 millió forint értékű beruházás a labdarúgó szövetség pályaépítési programja keretében valósult meg, ahhoz az önkormányzat 30 százalékos önrészt adott, illetve nagyjából 10 millió forintból utakat és parkolót épített, valamint tereprendezést is végzett.

Az első passzok egyike az új páterdombi pályán. Jobbról Józsi György, a Magyar Labdarúgó Szövetség Zala megyei igazgatója
Fotó: Pezzetta Umberto

Vigh László országgyűlési képviselő a magyar sport erejéről, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a pályaépítési program vívmányairól, Balaicz Zoltán polgármester pedig Páterdomb fejlődéséről beszélt.

A nap során kispályás futballtornát rendeztek az új játéktéren, melyen a remények szerint a páterdombi utcák és terek bajnoksága is újjáéled.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!