Sport

2016.09.22. 17:29

Pénteken hazai pályán kezdi meg az új idényt a Vadmacskák

Nagykanizsa - A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr kosárlabda NB I-ben szereplő együttese is elkezdi pénteken új bajnoki szezonját, s rögtön hazai pályán a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia csapatát fogadja 18.30 órától a Cserháti-csarnokban.

Kühne László

A bajnoki nyitány előtt érdeklődtünk a Vadmacskáknál a nyitómérkőzéssel kapcsolatban és arról is, hogy milyen esélyekkel veszik fel a harcot a székesfehérváriakkal.

Fuisz Viktória is még fiatal, de már a tapasztaltabb generáció tagja a kanizsaiaknál, akinek a játéka meghatározó
Fotó: Szakony Attila

- Ahogy eddig is, most is mind inkább fiatalítva, vagyis számos tehetségünket pályára küldve kezdjük a pontvadászatot - kezdte Gábor Erzsébet, a Kanizsai Vadmacskák SE szakmai munkájának vezetője. - Az olyan játékosaim, mint Fekete Csilla, Fuisz Viktória, vagy éppen Hegyi Vivien már igencsak a rutint képviselik, pedig aztán még ők is hosszú ideig pattogtathatnak életkorukból kifolyólag. Persze, akármennyire is fiatalok vagyunk, nyerni szeretnénk a nyitómérkőzésünkön is, ráadásul ellenfelünk is abszolút hasonló korosztállyal érkezik. Ebből kiindulva jó kis találkozóra van kilátás, és mindenképpen szeretnénk szurkolóinknak is örömet szerezni ez alkalomból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!