Sport

2016.07.24. 17:15

Pótolták az elhalasztott bajnoki fordulót

Zalaegerszeg - Az Aquacity Strandröplabda Bajnokságának második fordulóját rendezték meg szombaton, melyen 17 páros küzdött egymással.

Jóna István

Az eredetileg július 16-ra kiírt fordulót a rossz időjárás miatt halasztották el.

- Az elmúlt hét végére nevezettek közül sajnos sokan jelezték, hogy most nem érnek rá - jelezte Horváth Richárd, a ZTE RK feladója, a bajnokság szervezője. De érkeztek új nevezők is, például Hévízről. Mellettük és a helyi játékosokon kívül Lentiből, Vasvárról, Komlóról, Sümegről és Dabroncról is érkeztek strandröpizők.

A megyeszékhelyi homokon augusztus 13-án játszanak legközelebb. A képen a győztes férfi páros egyik tagja, Kovács Róbert látható Fotó: Katona Tibor

A mezőnyt női, férfi és vegyes párosok alkották, utóbbi kettőben neveztek legtöbben.

Eredmények. Nők: 1. Sunshine (Kaprényi Piroska, Bódis Bianka), 2. Szöszik (Gazdag-Czinder Anikó, Papp Zsófia), 3. In-Team (Domokos Fanni, Sárosi Norberta). Férfiak: 1. Seniorok (Kovács Róbert, Balázs Erik), 2. Feladom (Horváth Richárd, Kiss Gergely), 3. Mind1 (Domokos Ádám, Déri Huba). Vegyes: 1. Sexyk (Kaprényi Piroska, Horváth Richárd), 2. Kölcsey (Bódis Bianka, Balázs Erik), 3. Nem tudom (Gazdag-Czinder Anikó, Kovács Róbert).

A bajnokság 3., záró köre augusztus 13-án következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!