Sport

2016.12.08. 18:20

Rajzokért játék - A kanizsai cég követőket remél

Nagykanizsa - Egy udvari játszóeszközzel gyarapodott tegnap az Attila óvoda, miután az egyik kanizsai cég által kiírt rajzpályázaton első helyezést értek el az intézmény növendékei.

Pásztor András

A rajzpályázatot a társaság a kanizsai óvodák körében hirdette meg, a gyerekek feladata az volt, hogy lerajzolják nyári élményeiket. A felhívásra nyolc intézmény jelentkezett, közel száz alkotással. A rajzok értékelésére felkért Stamler Lajos művésztanár végül az Attila utcai óvodások alkotásait ítélte a legjobbnak.

Az udvari rugós játék átadása. Doucha Ferenc cégvezető, Farkas Róbertné tagóvoda vezető és Horváth Judit óvodapedagógus a büszke gyerekekkel, Szabó Zsomborral (balról), Zábrádi Robinnal, Kuzsner Zsófiával, Baa Viktóriával, Baka Amandával, Major Fannival és Sütő Ritával Fotó: Szakony Attila

- A pályázattal kicsit aktivizálni szerettük volna az óvodákat, ami sikerült is - árulta el Doucha Ferenc ügyvezető, aki hozzátette: reméli más cégek is követik példájukat, az óvodai játszóeszközök nagy részét ugyanis újakra lehetne cserélni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!