Sport

2016.10.14. 12:18

Rangadók várnak a Göcsej SK-ra

A hölgyek a listavezető Szekszárddal, a férfik a Ferencvárossal játszanak.

Jóna István

A női futsal NB I-ben újonc zalai együttes remekül kezdte a szezont. Két hazai győzelem után a tavalyi ezüstérmes otthonában szerzett vert helyzetből értékes pontot. Major Gábor együttese így három mérkőzés után veretlenül várja a tavalyi bajnokság bronzérmesét, a jelenlegi listavezető Szekszárd FC-t.

-Egy összeszokott és erős ellenféllel játszunk, akiknél több válogatott játékos is szerepel. Valószínűleg sokat kell majd védekeznünk, de ha fegyelmezetten játszunk és pontosan kontrázunk, lehet esélyünk- latolgatta az esélyeket Major Gábor edző.

A lányok szeretnék folytatni remek sorozatukat továbbra is bizonyítva, hogy helyük van a legjobbak között. A találkozót vasárnap 19 órakor rendezik a Városi Sportcsarnokban, melyre a belépés díjtalan lesz.

A Göcsej SK férfi csapatára, az ötödik fordulóban igazi rangadó vár, ugyanis október 17-én az idén feljutott Ferencvárost fogadják a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés mindkét fél számára nagy téttel bír, hiszen a középmezőnyhöz való felkapaszkodás szempontjából sokat jelenthet a győzelem megszerzése.

-A Fradi egy fiatal, de kimondottan jó csapat jó edzővel az élükön. Ha csapatom az elmúlt 2 meccsen mutatott formáját tudja hozni és az egyéni hibák elmaradnak és emellett a helyzeteinkre tudunk koncentrálni, akkor itthon tarthatjuk a három pontot – tájékoztatott Bagó Gábor vezetőedző.

A két csapat az elmúlt években már többször összecsapott, élvezetes mérkőzéseket játszva. Előbb az NB II-es bajnoki cím megszerzéséért, majd a Magyar Kupa négyes döntőjébe kerüléséért játszottak a felek.  A mostani mérkőzés immár I. osztályú párharc, ami minden bizonnyal közönségszórakoztató találkozó lesz. A mérkőzést október 17-én 19 órakor rendezik a Városi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!