Vasárnap a Göcsej Ringen következik a roncsderbi országos bajnokság 3. futama

2017. június 22., 18:15 szerző: Kerkai Attila fotós: Pezzetta Umberto
komment
KUSTÁNSZEG Két futam már lezajlott az idei roncsderbi országos bajnokságból, ám Zalába vasárnap az idén először rendeznek versenyt. A kustánszegi Göcsej Ringre 60 autót várnak, melyek harminc futamon állhatnak rajthoz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy új helyszín, a Vas megyei Rábatöttös, valamint Szombathely után az ob népes mezőnye tehát megérkezik Zalába. A Göcsej Ringen vasárnap 9 órakor tartják a gépátvételt, 10 órától az időmérők, 11-től pedig a futamok következnek. Az eredményhirdetésre 17 óra után kerül sor.

Sok izgalmas versenyt láthattak már a nézők Kustánszegen Fotó: archív/Pezzetta Umberto

- Hatvan autót várunk, ami valamivel több, mint a tavalyi létszám - kezdte Lakatos Dezső, a házigazda Kustánszeg SE elnöke. - A látványt növeljük locsolással, illetve a holt időkben terepjárósok tartanak rövid bemutatókat. De várunk raliautókat is. A bátrak és szerencsések pedig beülhetnek a jobb oldalra, kipróbálni a versenyzés érzését belülről. Rajtunk kívül a Kerkabarabás SE képviseli majd a zalai színeket. Sok nézőt várunk, hiszen évente mindössze egyszer van futam a Göcsej Ringen, s reméljük, hogy a várható nagy meleg sem szegi kedvét annak, aki egy látványos autóversenyre vágyik. Mi felkészülünk, aztán három hét múlva itt az újabb feladat: klubunk rendezi majd meg Gyenesdiáson az ob következő futamát, ami szintén visszatérő eseménynek számít már a Balaton-parti településen.

Kerkai Attila

2017. június 22., 18:15 szerző: Kerkai Attila fotós: Pezzetta Umberto

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...