Sport

2015.11.27. 13:58

Rubeola FC-Göcsej SK: Hétfő esti hatpontos

Zalaegerszeg – A futsal NB I 11. fordulójábana sereghajtó Rubeola FC-t fogadja a Göcsej SK. A mérkőzés hétfőn 19 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Jóna István

A megyeszékhelyi együttes az utóbbi fordulókban erősebb ellenfelekkel találkozott és nem sikerült pontot szereznie. A csömöriek ellen igazi hatpontos mérkőzést vívhatnak Friss Szabolcsék, miután az idegenbeli találkozón, még szeptember elején magabiztosan, 4-2-re győzött a Göcsej. Mindkét csapat azért küzd, hogy megragadjon a legmagasabb osztályban. Erre a zalaiaknak van egyelőre nagyobb esélye, mivel 9 pontot már gyűjtöttek, míg a csömörieknek csak három van.

Közben az MLSZ-ben elkészítették a futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását. A Göcsej SK az NB II-es Ferencvárost kapta ellenfelül. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, az első összecsapást 2016. január 6-án rendezik meg Zalaegerszegen.

És essen szó a Göcsej SK női együtteséről is, amely 8 forduló után pontveszteség nélkül vezeti az NB II Nyugati-csoportját. Időközben a csapat irányítását Halmos Máté vette át ideiglenesen a korábbi vezetőedző Szimán Bálinttól. A hölgyek november 29-én 17 órától a pécsi PTE ÁOK-Petőfi SE-t fogadják a Városi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!