Sport

2015.10.10. 17:52

Sima csesztregi siker a rangadón

Az éllovas Csesztreg igen magabiztos győzelmet aratott szombaton, a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában, a 9. fordulóban.

Varga Andor

Pedig nem akárki látogatott az együttes otthonába, hanem a második helyezett Gellénháza, amely a forduló előtt négypontos lemaradásban volt riválisához képest. Nem volt tehát „előzési pozíció" kettejük között, de a 4-0-ás hazai sikernél (minden gólt másik csesztregi játékos szerzett) szorosabb végkifejletre lehetett számítani. Ezzel az éllovas megerősítette vezetését, a Gellénháza pedig visszacsúszott a 2. helyre.

A legjobb négy közül a Hévíz és a Zalalövő is „pontos" volt idegenben: előbbi 7-0-ra nyert Teskándon, utóbbi gól nélküli döntetlennel pontot hagyott Zalaszentgróton. A játéknap további eredménye: Letenye–Lenti 2-6.

Eredmények a II. osztályból, Északi-csoport: Alsópáhok–Police-Ola 2-1, FC Keszthely–Páterdomb 4-2, Böde–Gyenesdiás 2-0. Dél: Gutorfölde–Lenti TSZ 4-3, Molnári–Becsehely 3-0, Gellénháza II.–Bak 2-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!