Sport

2017.02.18. 19:45

Sima siker idehaza

A tekézők Szuper Ligájában szombaton csak a ZTK FMVas férficsapata lépett. A zalaiak a középmezőny végén tanyázó Kaposvári Közutasokat fogadták.

Zalai Hírlap Sport

A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai együttes volt. Igaz, zalai oldalon két alapember - Fehér Zoltán családi okok, Nemes Attila sérülés miatt - hiányzott. A fiatalok bizonyíthatták rátermettségüket, s nem is okoztak csalódást. Az első sorban Cseh Bence, Kozma Károly biztosan verte ellenfelét, de Takács Tamásnak meg kellett küzdenie a meccspontért. A házigazdák gyakorlatilag az első kör után eldöntötték a találkozót. A második sorban Farkas Sándor és Járfás Szilárd kiütötte ellenfelét, de Pintér Károlynak és a helyére csereként beálló Farkas Ádámnak sem okozott gondot a somogyi játékos legyőzése. A ZTK FMVas több mint 300 fával győzte le ellenfelét. A mérkőzés legjobbjának Járfás Szilárd bizonyult 615 fával.

Járfás Szilárd, a ZTK játékosa is magabiztosan nyert szombaton

A találkozó után Fehér László, a hazaiak mestere megjegyezte, nem számított ilyen nagy különbségű győzelemre, de cseppet sem bánja... A zalaiak harmadikok a Szuper Ligában.

ZTK FMVas-Kaposvári Közutasok 8:0 (3438:3133)

A ZTE ZÁÉV női csapata vasárnap 13.30 órától a Rákoshegyi VSE II. vendégeként lép pályára a fővárosban. A zalaiak a mérkőzés esélyeseként győzni szeretnének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!