Sport

2014.10.23. 17:55

Simon László duplázott az ob-n

Gyálon, a Magyar Sportlövő Szövetség és a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövész és Vadász Szövetség a nemzetközi történelmi pontlövő országos bajnokságán valamennyi PLE-s induló dobogóra állhatott.

Kerkai Attila

A PLE Zalaegerszeg történelmi pontlövői ezen a viadalon is bizonyították, hogy a szakág élvonalába tartoznak. Sőt, Simon László két számban is a legjobbnak bizonyult és lett országos bajnok.

Balról Pálmai Csaba, Nagy György és Simon László akik ob-érmeket szereztek, sőt, Simon egyszerre két aranyat is „összelőtt". Fotó: Pezzetta Umberto

Eredmények. Kuchenreuter 25 m csappantyús párbajpisztoly: 2. Pálmai Csaba 90 kör, 3. Simon László 90, 6. Nagy György 87. Mariette 25 m csappantyús revolver: 2. Pálmai Csaba 91 kör, 4. Simon László 88, 7. Nagy György 86. Patterson 25 m nyitott keretes csappantyús revolver: 1. Simon László 89 kör. Malson 50 m csappantyús revolver: 1. Simon László 76 kör, 3. Pálmai Csaba 70. Lamarmora replika 50 m csappantyús elöltöltős hadipuska: 3. Nagy György 87.

A 100 m-es versenyszámok nem számítottak bele az ob eredményeibe, ezen versenyszámok bajnokságát most vasárnap rendezik, de Minnie hadipuska versenyszámban dr. Lutár András 83 körrel bronzérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!