Sport

2016.06.08. 08:44

Új edzője lesz a ZTE FC-nek, Simonfalvi és Koller távozik

Zalaegerszeg - A szezon végeztével lejárt a szerződése a ZTE FC labdarúgó csapatánál Simonfalvi Gábornak, akinek nem kínál új szerződést a klub.

Kerkai Attila

Mindezt a játékos is megerősítette amikor megkerestük  s  elmondta, valóban lejár a szerződése, de a klub vezetőivel történt egyeztetésse után nem kínáltak neki újabb megállapodást. Simonfalvi négy éve tért vissza a ZTE FC csapatához, aki  az együttes csapatkapitánya is volt.

 

Simonfalvi Gábor (fehérben) négy év után távozik a ZTE FC-től (Fotó: Pezzetta Umberto)

- Abból a szempontból csalódás, hogy nem kínáltak szerződést, mert itt kell hagynom a csapatot, amelyben szívesen futballoztam. Vannak ajánlataim más együttesektől, de egyelőre   nem tudom, hol folytatom – tette hozzá a  29 esztendős játékos.

Ugyanígy a szezon végén lejárt Koller Krisztián szerződése is, és mint Ágoston Zoltán, a ZTE FC ügyvezető igazgatója vele kapcsolatban elmondta, neki sem kínálnak új szerződést.

A sportvezető lapunk kérdésére azt is elmondta, új vezetőedzője lesz a csapatnak, hiszen ifj. Mihalecz István folytatja azt a munkáját, amit egy éve elkezdett, vagyis az utánpótlást irányítja a későbbiekben is. Ifj. Mihalecz István megbizatása Csank János távozása után eredetileg is a szezon utolsó hat mérkőzésére szólt a vezetőedzői poszton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!