Sport

2016.10.18. 19:20

A Monor jobb csapat, a ZTE FC pedig sokat is hibázott a női labdarúgó NB II-ben

Zalaegerszeg - A női NB II-es labdarúgó-bajnokság soron következő, hetedik fordulójában a ZTE FC hazai pályán szenvedett súlyos vereséget.

Gergály György

ZTE FC-Monori SE 1-8 (1-5)
Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Vincze.
ZTE: Fülöp - Gángó, Kovács K., Gerencsér (Major), Tolnay - Király R., Pásztor, Császár (Tauker), Horváth K. ( Horváth L.) - Gáspár, Szegedi. Edző: Jandovics Jenő.
Zalai gólszerző: Király R.

A tabella második helyén álló vendégek az első húsz percben három gólt szereztek, és ezzel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést. A zalaiak ezután megszerezték becsületgóljukat, de fordulatra hiába is vártak volna a hazai szurkolók. A folytatásban is sokat hibázott a ZTE, és a vendégek jelentős előnyre tettek szert. A második félidőben valamelyest összeszedettebben játszott már a hazai csapat, ami arra volt elég, hogy kevesebb gólt kapjon.

A monoriak magabiztosan hozták a papírformát a sokat hibázó házigazdák ellen.

Jandovics Jenő: Jobb csapat a Monor, megérdemelten győzött, de a nagy különbségű sikeréhez mi is hozzájárultunk. Sok hibával játszottunk, s ezúttal az akarat is hiányzott a csapat játékából. Nem csüggedünk, a folytatásban könnyebb ellenfelek ellen remélem lesz sikerélménye a lányoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!