Sport

2016.02.10. 12:38

Szeniorok focitornája Nagykanizsán

Nagykanizsa – Szombaton ismét kispályás teremtorna helyszíne lesz a Zsigmondy-csarnok, ezúttal a szenior korosztály legjobbjai lépnek pályára.

Pásztor András

Szombaton immár harmadik alkalommal rendezik meg a Kustán és Társai Öregfiúk Tornát, melyre ezúttal is javarészt a városi kispályás bajnokság szenior korosztályában vitézkedő csapatok neveztek. Természetesen pályára lép a tavalyi torna győztese, a MU-VILL, a szintén jó erőkből álló Puncs Fagyizó és a mindig esélyes Tip-Top gárdája is.

A tizenkét csapat reggel 8 órától két hatos csoportban kezdi meg a körmérkőzéseket, majd késő délután a csoportban elért rangsor  alapján kerül sor a helyosztókra és a döntőre.

– Az idei labdarúgó tornára két nap alatt betelt a létszám, ezért több gárda nevezését is kénytelenek voltunk visszautasítani – árulta el Lőrincz László szervező, aki hozzátette: jövőre változtatnak a lebonyolításon és akár kétnaposra is bővülhet a szeniorok focigálája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!