Sport

2017.04.06. 13:15

Szurkoljunk a magyar harcosoknak! - Zalaegerszegre érkezik a "Vulcano MMA Újratöltve" küzdősportgála

Zalaegerszeg - Április 22-én 17 órától visszatér a "Ketrec" Zalaegerszegre; ekkor kezdődik a sportcsarnokban a "Vulcano MMA Újratöltve" elnevezésű küzdősportgála, a Magyar MMA Prémium Liga nemzetközi versenysorozatának rendezvénye.

Zalai Hírlap

2017. április 22. - Ne maradjon le a világ legnépszerűbb küzdősportjáról!
Vegyen jegyet a Zalai Hírlap Ügyfélszolgálati irodájában - 
Megyekártyával 2500 Ft helyett most csak 2000 Ft!

A súlycsoportos négyes küzdelmeket és az azokat követő címmérkőzéseket, 5 ország 24 versenyzőjének viadalát kísérheti figyelemmel a küzdősportokat kedvelő közönség. A tornák előtt amatőr felvezető mérkőzéseket, majd a döntők előtt superfight meccseket vívnak a ketrecben. A torna selejtező mérkőzései 2x5 percben, majd a torna döntők, superfightok, vagy a főmérkőzés 3x5 percben, profi szabályrendszerben zajlanak.

Magyar részről Etelaky Lajos, Guzsván Péter, Fábián Melinda és Molnár Benjámin is harcba száll majd.

A főmérkőzést a zalaegerszegiek kiválósága, Molnár Benjámin vívja majd szerb ellenfelével. A mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, felkészülése jól halad, már a vegyes küzdelmekre helyezik a hangsúlyt, több időt hagyva az edzések közti regenerációra. Több új, minőségi sparring partner segíti munkáját.

A négyes tornák döntői még korán sem jelentik az est izgalmainak végét, hiszen a gála csúcspontja előtt egy női mérkőzés is látható, szintén magyar résztvevővel.  A Budapest Top Team harcos amazonja Fábián Melinda, győzelemmel szeretné megkoronázni az MMPL gálasorozatának folytatását.

A gála bevételének egy részét jótékony célra, a Tipegő óvoda támogatására fordítják a szervezők.

Április 22-én együtt szurkolhatunk a magyar harcosoknak, hogy újabb győzelmekkel gazdagítsák a hazai küzdősportot egy színvonalas gálán, amelyre nagyon rég vártak már a hazai rajongók.

Tavasszal Zalaegerszegen áll a ketrec!

Vegyen jegyet a Zalai Hírlap Ügyfélszolgálati irodájában!
(Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.)

megyekártyával 2500 Ft helyett most csak 2000 FT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!