Sport

2017.08.19. 14:25

Tarr Andráshida kikapott Csepelen

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának 2. fordulójában a fővárosba látogatott a Tarr Andráshida, mely az újonc (tavaly Pest megyei bajnok) THSE-Szabadkikötő vendége volt szombaton kora délután.

Varga Andor

THSE-Szabadkikötő - Tarr Andráshida 2-1 (1-0)

Budapest, Csepel-stadion, 100 néző. Jv.: Dobai.

Andráshida: Horváth M. - Marsai, Simonfalvi, Major, Horváth T. - Szegleti (Horváth D., 72.) - Szabó (Kovács L. 46.), Bíró, Varga (Ferencz, 58.), Tóth L. - Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bánhidi (37.), Vincze (64.), illetve Bíró (11-esből, 59.).

Az első fordulóban győzött mindkét csapat (a hazaiak ugyanezen a pályán a házigazda Csepelt verték), így a meccs előtt bizakodó volt a hangulat a két öltözőben. A zalaiak kezdték támadó felfogásban a találkozót, sokkal többet birtokolták a labdát, kezdeményeztek, de felállt védelem ellen kevés gólveszélyt tudtak kialakítani. A hazaiak gyors csatáraik révén igyekeztek eredményesek lenni, és törekvéseiket a félidő hajrájához közeledve siker koronázta.

Fordulás után rátett még egy lapáttal az Andráshida, amely közel egy óra játék után büntetőből egyenlíteni is tudott, ám ez a momentum végül is nem hozta meg az egerszegiek által várt fordulatot a meccsen. A hazaiak ugyanis egy újabb gyors megugrás végén pár perccel később újra vezettek, és ettől kezdve megint játszhatták kedvenc játékukat - a zárt védekezést gyors ellencsapásokkal. Az Andráshida a lefújásig nagy és egyre nagyobb mezőnyfölényben volt, de ez csak kihagyott helyzeteket eredményezett.

Dobos Sándor: "Bosszantó ez a vereség, mert a labdabirtoklás és a helyzetek alapján akár mi is nyerhettünk volna. Szervezett csapat volt az ellenfelünk, mi pedig végig egy kicsit pontatlanul játszottunk, majd a kihagyott helyzetek miatt egyre görcsösebbé is váltak a labdarúgóink."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!